Pages

Friday, September 25, 2009

-HaRi HarI KiTa RaYa-


assalamualaikum semua!!!

yah, kembali kta..
kembalilah kita..

dh beraya ke 5 ke 6 ntah hari ni...
25hb September, dh xlame dh nk masuk kampus mimet tu kang..
aduyai..

Friday, September 18, 2009

-HaRi RaYa BaKaL MenJelmA-

Assalamualaikum...

Bersama saya Zulkei Dalam Rancangan!~~~

ah sudah, ngarut dtg kembali..

well, ape2 pun penulis ingin mengucapkan selamat pegi dan selamat datang,

-StuPid QuEsTioN, SmarT AnSweR-

STUPID QUESTIONS WITH THE SMART ANSWERS:
>
>BOY : May I hold your hand?
>GIRL : No thanks, it isn't heavy.
>
>GIRL : Say you love me! Say you love me!
>BOY : You love me...

Tuesday, September 15, 2009

-KiSaH ReKaAn SemAtA2-

Kisah benar ini tiada yang benar tapi benar belaka. Yang x benar ialah AKU dlm cerita ini bukanlah penulis

Monday, September 7, 2009

-TiKeT RaYa DaH AbIs-


WAAAAAAAAAAA!!!!!!

aku nak balik raya!!!
tp tiket ke kuantan dah abis!!!!

so aku balik johor dulu la thun ni..
warga2 johor, sambutla daku ek..

masalah lagi, dr kuantan ke mimet dah abis dah 27hb!!!
aku nk balik mimet!!!

aduyai...

maknanya aku kembali ke johor dulu la 23hb sampai 28hb...
escape la satu hari kelas..
aduyai...
warga2 johor, terimalah aku seadanya..
cehwah...

Sunday, September 6, 2009

-ArTiC MoNkEy - FlOuReScEnT AdOLeScEnT-

video

Lagu ni diberi oleh kwnku NADIA LIYANA
mmg best la lagu ni, suka bunyi drum n bass time intro tu
anyway, THANKS NADIA

-NaTiOnAl GeoGrapHiC-

Dlm laptop aq ni byk taw gambar2 dari national geographic
dlm 600Mb gtu la, xnk beribu la gambar die.
kalau ade masa, aku browse gak, kot2 jumpa gambar yg best2..

tp ada satu gambar ni, mmg bermakna habis utk kta sbg muslim





Friday, September 4, 2009

-JaHaNaM LaGu InI-

Penyanyi: Ex-Student & Pegawai PTPTN Lagu: Pulangkan Filem: Harun Sendol Siang & Malam

(Ex-Student)
Sedikit bunga yang menggoda
Sekadar dipandang usah dibayar
Kau pasti tak percaya
Duitku bukan untukmu sayang


(Pegawai PTPTN)
Tiada kusangka kau sungguh kejam
Kau peram hutang yang kau pinjam
Namun takkan bahgia kehidupanmu
Bila engkau berkonvo…kau milikku


(Pegawai PTPTN) Pulangkan hutang-hutangku

(Ex-Student) Oh hentikanlah menghantuiku

(Pegawai PTPTN) Oh pulangkan oh pulangkanlah padaku

(Ex-Student) Kupulangkan semua hutangku

(Pegawai PTPTN) Yang dikau peram tanpa relaku

(Ex-Student) Bebaskanlah maafkan daku oh kasih

(Pegawai PTPTN)
Tiada kemaafan di sini
Kau hutang tanpa bayar sesen lagi
Akan kujejakimu ke mana jua
hingga akhir masa…sayang

-IsLaM HaNyA PaDa SeLaSa-



oop, opp, sblm pape, jgn mara kat aq tentang tajuk tu..
ni aku nk crita la kan..

ade sorg hamba allah ni, aku kenal setahun lepas dah..
study satu kampus, kat kmk tu..
mulanya mmg pakai tudung, cantik ayu je..
biasalah, gadis melayu bertudung lagi ayu
ikhlas dari hati ni..